De trends van 2021 voor meisjes zwempakken

zwempak meisje

De tijd dat zwempakken alleen voor vrouwen vanaf 25+ waren is voorbij. Ook jonge meisjes dragen steeds vaker een zwempak en zeg nu eens zelf, dat staat niet verkeerd toch? De variaties in bikini’s zijn namelijk onderhand ook allemaal wel bekend en het gehele mix en match principe, waarbij een knalroze bikini broek wordt gedragen in combinatie met een panterprint topje, is hem toch ook niet helemaal. Maar wat is dan wel trendy? Je wilt immers natuurlijk wel dat jouw kleine meid een trendy beach-look heeft en de show steelt op het strand! Hier dus wat tips voor jouw trendy zwempak meisje!

zwempak meisje

 Tie-dye

Tie-dye, oftewel verschillende kleuren in een mooi patroon afgebeeld. Deze trend is niet alleen in de alledaagse kleding voor meisjes waarneembaar, maar nu ook in de wereld van zwempakken! Je hebt ze in allerlei kleurencombinaties en patronen, dus er past vast wel een combinatie voor jouw trendy zwempak meisje! En een leuke bijkomstigheid van deze trend; je kunt ook een effen zwempak kopen en met behulp van waterbestendige textielverf en wat elastiekjes, zelf een tie-dye zwempak maken. Hoe leuk!

 Pastel

Het is de trend van het moment. Pastel. Ook niet heel vreemd namelijk, aangezien je vrijwel alle kleuren hebt in hun pastelvorm. En zeg nu eens zelf? Zo’n pastelkleurtje staat toch mega schattig?

 Prints

Waar een pastel printje mega schattig staat, staat misschien een panterprintje wel mega stoer. Of wat dacht je van een leuk bloemenpatroon. Daar wordt je toch spontaan vrolijk van?

 Neon

Wil je nu echt dat jouw kleine meisje de blits maakt op het strand? Dan is misschien een neon gekleurd zwempakje wel iets voor jouw dochter. Houd er echter wel rekening mee dat deze kleur behoorlijk opvalt. Is jouw kleine meisje dus een beetje verlegen? Kies dan een wat rustiger badpakje.

 Franjes

Naast een standaard badpak (zoals we hem kennen), heb je ook allerlei varianten met leuke franjes. Dat maakt zo’n zwempakje toch net ietsjes bijzonder. Net zoals jouw kleine meisje!

 Alles is mogelijk

Kortom, zoals uit deze tekst is gebleken, alles is mogelijk en voor elk meisje is wel een passend zwempakje dus scoor hem snel voor die van jouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *