Herenkleding grote maten

Ben je op zoek naar mooie en betaalbare kleding? Dan ben je bij Melvinsi Fashion aan het juiste adres. Melvinsi Fashion biedt herenkleding voor grote maten aan. Deze maten zijn 2XL tot en met 8XL: kleding voor iedereen! Klik hier.

Melvinsi Fashion maakt zich hard voor het mooi en verzorgd kleden van mannen met een maatje groter. Dit is belangrijk omdat iedereen zich goed en comfortabel zou moeten voelen in de kleding die ze dragen. Of je nou van een gestreepte blouse houdt of een gevlekte jas: er is keuze genoeg!

Verschillende gelegenheden

Zakelijke kleding wordt aangeboden in de grote maten. Zo worden er overhemden, jasjes en pantalons verkocht. Ook is het belangrijk om, naast het dragen van grote herenkleding voor speciale gelegenheden, ook de kleding voor grote maten te kunnen dragen tijdens het sporten of puur voor de comfort. Zo worden er dan ook joggingbroeken en hoodies verkocht in welke (grote) maat dan ook. Tevens worden er jassen, overhemden, truien en vesten, ondergoed en accessoires, t-shirts en polo’s, regenkleding en broeken verkocht!

Korting voor kleding

Kleding voor grote maten is vaak relatief vrij duur omdat deze maten niet zo vaak voorkomen als de wat kleinere maten. Melvinsi Fashion biedt de kleding met deze grote baten aan voor een goede prijs. Naast de reguliere kortingen op de website wordt er ook een 10% korting aangeboden op de website wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Hierdoor betaal je nóg minder voor de kleding die je op je lijstje hebt staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *