Luxe bikini’s

Bij Be®Nice Lingerie voor jou ben je aan het goede adres voor jouw nieuwe bikini. Wij hebben de nieuwste zomercollectie weer binnen. Vele luxe bikini’s van Cyell, Marie Jo en Sunflair hangen weer in de schappen en wij kunnen niet wachten om ze aan jou te laten zien! 

De nieuwste bikini’s hebben felle kleuren, mooie prints en hebben een perfecte pasvorm voor elke maat. 

In onze webshop vind je verschillende luxe bikini’s, bijvoorbeeld de bandeaubikini, strapless bikini, beugelbikini, push up bikini en halterbikini, voor ieder wat wils. 

De bandeau- en straplessbikini hebben geen schouderbandjes. De schouders blijven bloot waardoor dit de perfecte bikini’s zijn om in te zonnen. Uiteraard blijven deze bikini’s goed op hun plek zitten door de stevige banden. 

De elegante beugelbikini biedt goede ondersteuning voor vrouwen met een grotere cupmaat door de beugels in de top. 

Een halterbikini bied veel stevigheid doordat je de bandjes in je nek vastknoopt. De band in de nek is vaak verstelbaar, waardoor deze bikini iedereen past. De rug en schouders komen mooi uit doordat deze bikini geen schouderbandjes heeft. 

Met een push up bikini voel jij je zelfverzekerd en mooi. De cups hebben een extra vulling die je borsten iets meer volume en een vollere uitstraling geven. 

Zit er niets voor je bij of heb je liever en luxe badpak of mooie tankini? Ook deze zomerse items hebben wij weer binnen. Kijk eens op de website of kom eens langs in de winkel voor jou nieuwste en meest luxe zomerse items. Wij blijven op zoek naar de meest luxe bikini’s voor jou. Tot ziens bij Be®Nice Lingerie voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *