Ralph Lauren wordt wereldwijd geprezen om de simplistische esthetiek van het merk. Ontspannen casual, eigentijds stijlvol zijn de eerste gedachten die in je opkomen als je kijkt naar de breigoedopties voor heren van Polo Ralph Lauren. Als een van de meest vertrouwde merken aan de westkant van de Atlantische Oceaan heeft het merk de mode-industrie hervormd en opnieuw gedefinieerd sinds het sterke begin

Een Ralph Lauren trui kopen

Of je nu een nieuwe trui voor op kantoor of een scherp vest nodig hebt voor in je vrije tijd, je hoeft je geen zorgen te maken over je uiterlijk als je een Polo Ralph Lauren item aantrekt, want je ziet er altijd goed uit met zo’n moderne stijl. Vandaag de dag kies je uit tal van soorten pasvormen, kleuren en maten met een stijlvolle look. Hierdoor is er ook voor jou een passende Ralph Lauren trui te vinden. Naar wat voor soort design gaat jouw voorkeur uit?

Een fraai collectie, verdeeld onder verschillende series

Ralph Lauren kent een erg rijke historie. Na stropdassen lanceerde hij een lijn damesoverhemden onder het merk Polo, dat later synoniem werd met Ralph Lauren. Een paar jaar later, in 1972, creƫerde hij het poloshirt van mesh en het is tot op de dag van vandaag een kenmerkend hoofdbestanddeel van het merk. Met dit daverende succes werd Ralph Lauren destijds ook gevraagd om de kleerkasten voor de Great Gatsby en Annie Hall te ontwerpen. Ze zijn in 1997 naar de beurs gegaan en hebben tegenwoordig een aantal submerken. Denk hierbij aan Ralph Lauren Collection, Purple Label, Black Label, Polo, Double RL, RL X en Ralph Lauren Home. Een Ralph Lauren trui is binnen verschillende labels verkrijgbaar.

Ralph Lauren heeft het merk de mode-industrie hervormd en opnieuw gedefinieerd sinds het sterke begin